Vacatures en stages bij Bimbola

Werken in de kinderopvang vinden wij het leukste dat er is! Jij ook? Dan ben je van harte welkom bij ons!

Bij Kinderopvang Bimbola doen we niet moeilijk. We vragen je echt niet om een lastige sollicitatiebrief te schrijven. Wij organiseren regelmatig ‘speeddates’: een informele kennismaking onder het genot van een kopje thee of koffie. Kijken of het ‘klikt.’ En dan kijken we wel verder. Een keertje meedraaien op de groep bijvoorbeeld. Het is belangrijk dat jij een goed gevoel bij ons hebt. En andersom natuurlijk.

Als we weer een nieuwe speeddate organiseren, maken we dat hier kenbaar. Wil je daar niet op wachten?
Stuur ons dan gewoon een mailtje en geef aan welke vacature jouw interesse heeft. Dan plannen we daarna graag een gesprek met jou. En wat we al zeiden: dat is geen sollicitatiegesprek. Gewoon een wederzijdse kennismaking. Zo simpel is het. Hopelijk tot snel!

Bim&BolaZwaaien

Stage lopen in de kinderopvang?

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage in de kinderopvang? Van harte welkom! Je leert alles wat je nodig hebt om een goede pedagogisch medewerker te worden. Je krijgt veel zelfstandigheid waardoor je snel kunt groeien. Een werkbegeleider begeleidt je bij het werken en met je opdrachten.

Wij hebben plaats voor MBO SPW3 en SPW4 studenten van het Albeda en Zadkine en HBO PEM. Afstudeerprojecten van andere HBO opleidingen kunnen in overleg ook bij ons worden uitgevoerd.

Wil je weten of er een leuke plek voor jou is? Neem contact op met onze praktijkopleider Annet de Vlaming, a.devlaming@bimbola.nl en je  ontvangt snel een reactie.

Bola2