Nederlands English Kinderopvang Bimbola Rotterdam
U bent hier: Over Bimbola

Over Kinderopvang Bimbola

 

Kinderopvang Bimbola werkt met programma Puk en KoHet leukste dat je kunt worden is jezelf

 

Al meer dan 40 jaar biedt Kinderopvang Bimbola een prettige omgeving waarin kinderen een tweede thuis vinden als hun ouder(s) of verzorger(s) met werk of studie bezig zijn.

 

 

Gevarieerd aanbod van activiteiten

 
Kinderopvang Bimbola zorgt voor leuke activiteiten, zoals een workshop kussens maken!De goed bereikbare vestigingen in en om Rotterdam werken samen met organisaties en voorzieningen in de omgeving. Bijvoorbeeld met kindermuseum Villa Zebra. Ook werken we samen met Jay's Place voor ons aanbod van muziek, dans en zanglessen. Het Bimbola Sportteam verzorgt op elke locatie sportactiviteiten. Niet alleen op de BSO, maar ook op onze kinderdagverblijven (peutergym) en op de tussenschoolse opvang (PauzeSport). Het kunstteam van Bimbola; Bimbola's Atelier verzorgt creatieve activiteiten en Pauzekunst op de tussenschoolse opvang. 

 

 

 

Kinderopvang voor klein en groot

 
Kinderopvang Bimbola biedt opvang aan kinderen in de leeftijd van nul tot en met twaalf jaar. De kleintjes van nul tot vier jaar kunnen terecht op de diverse vestigingen dagopvang.
 
Om de opstap naar het basisonderwijs van de grotere peuters voor te bereiden, worden op onze kinderdagverblijven speciale 3+ activiteiten aangeboden. 
 
Onze vestigingen CarrouselPark 16hoven en Eendrachtsstraat werken met het programma Puk en Ko, voor een goede stimulering van de ontwikkeling voor alle kinderen. De kinderen van vier tot en met twaalf jaar kunnen voor en na schooltijd terecht op de diverse BSO vestigingen meestal gevestigd in de school van uw kind.
 
 

Buitenschoolse opvang ook tijdens de vakantie en tussen de middag

Natuurlijk is er ook de mogelijkheid gebruik te maken van vakantieopvang voor uw schoolgaande kind. U kunt kiezen voor een pakket van 3, 6, 9  of 12 weken vakantieopvang. Op de vestigingen Tuinstad SchiebroekPark 16hoven en de Prins Alexanderschool wordt ook de tussenschoolse opvang door Kinderopvang Bimbola geregeld.

De missie van Bimbola
Ouders kunnen met een gerust hart hun kind aan onze pedagogisch medewerkers toevertrouwen. Dit biedt
ouders de kans te werken of te studeren. Kinderen worden met veel warmte ontvangen.

Pedagogische visie Bimbola

Kinderopvang Bimbola ziet het als haar pedagogische taak een gezellige en stimulerende omgeving te bieden aan kinderen met daarin een evenwicht tussen warmte en uitdaging. Elk kind wordt de kans geboden zich in eigen tempo en op eigen niveau te ontwikkelen.

Lees meer over onze Pedagogische visie
   
   


Inschrijven via de website

Direct inschrijven?
Klik hieronder voor het gewenste inschrijfformulier

Vakantie opvang

Buitenschoolse opvang

Dagopvang

Tussenschoolse opvang

Direct inschrijven >>

Kinderopvang vestigingen

De vestigingen voor dagopvang en buitenschoolse opvang van Kinderopvang Bimbola zijn gelegen in verschillende wijken in Rotterdam.

Meer over de kinderopvang vestigingen