Nederlands English Kinderopvang Bimbola Rotterdam
U bent hier: Nieuws

Nieuws

21-04-2017

Kinderopvang Bimbola organiseert een succesvol schoolvoetbaltoernooi


Kinderopvang Bimbola organiseert een succesvol schoolvoetbaltoernooi

Op woensdag 19 april jl. konden alle scholen van Overschie zich laten gelden op het Overschiese schoolvoetbaltoernooi. Het toernooi is voor het eerst georganiseerd op het Daan Blij Talentenveld en met succes. Maar liefst 15 teams uit de groepen 6, 7 en 8 van alle basisscholen in Overschie deden mee. CBS Regenboog was met 5 teams het grootste vertegenwoordigd. Het Podium en basisschool Park 16 Hoven waren met 3 teams de opvolgers. Ook Cornelis Leeflang kwamen met 2 gedreven teams voetballen.

 

Niemand minder dan pedagogisch medewerker Daan Blij organiseerde het Overschiese schoolvoetbaltoernooi op het Daan Blij Talentenveld. Daan opende in 2012 zijn eigen veldje wat dagelijks druk wordt bezocht. Vanuit het sportteam van Kinderopvang Bimbola waar Daan werkzaam is, ontstond het idee om een voetbalevenement te starten op het Daan Blij Talentenveld. 11 jongensteams werden in 2 poules verdeeld en 4 meisjesteams speelden in hun eigen poule. De nummers 1 en 2 plaatsen zich voor de halve finales en finale.

Na de spannende poulewedstrijden volgde de finale. De finale van de meisjes ging tussen de Park 16Hoven school en Het Podium. De wedstrijd ging lange tijd gelijk op. Naarmate de wedstrijd vorderde wisten de meiden van Park 16hoven 3 doelpunten te scoren en haalde zij gemakkelijk hun winst binnen. De jongensfinale werd
gefloten door een speciale gast, niemand minder dan oud- Feyenoorder Jeal Paul Boetius. Uiteindelijk waren het de jongens van Cornelis Leeflang die de wedstrijd naar zich toe trokken en zich mochten kronen tot kampioen van de jongens.

Naast het voetballen konden de kinderen zich vermaken op het springkussen en oud-Hollandse spelen, zoals sjoelbakken, zaklopen, blik gooien, ringwerpen en vier op een rij Ook in de pannaboarding mochten de kinderen hun kunstjes laten zien. De kinderen werden natuurlijk ook uitgedaagd door Daan Blij zelf. De kinderen werden getrakteerd op een gratis panna van Daan.

Overige nieuwsberichten


Volgende >   Laatste >>


Inschrijven via de website

Direct inschrijven?
Klik hieronder voor het gewenste inschrijfformulier

Vakantie opvang

Buitenschoolse opvang

Dagopvang

Tussenschoolse opvang

Direct inschrijven >>