Nederlands English Kinderopvang Bimbola Rotterdam
U bent hier: English Day Care

English Day Care

Kinderopvang Bimbola biedt English Day Care aan op onze vestigingen Laan op Zuid en Eendrachtsstraat. Op deze vestigingen wordt in de verticale groep voor kinderen van 0-4 jaar Engelstalige opvang verzorgd.

Waarom English Day Care?

Aanleiding voor de Engelstalige opvang is het toenemend aantal Engelstalige ouders en de toenemende internationalisering, waardoor steeds meer kinderen tweetalig worden opgevoed. Daarbij komt dat ook basisscholen steeds vaker vanaf groep 1 Engels aanbieden.

Jong geleerd...... 

Aangezien kinderen een sterk vermogen hebben tot het aanleren van meerdere talen, juist in de jonge leeftijd van 0 – 7 jaar, wil Bimbola deze vermogens ontwikkelen bij de kinderen voor wie dat belangrijk is gezien hun afkomst of gezinssituatie. Ouders krijgen binnen Bimbola hiermee een keuze om hun eigen tweetalige opvoeding ook in de kinderopvang een vervolg te geven. Dit versterkt de taalontwikkeling van het kind dat tweetalig wordt opgevoed. Ook kinderen die niet tweetalig worden opgevoed, maar waarbij ouders het belangrijk vinden dat zij zowel Engels als Nederlands aangeboden krijgen kunnen gebruik maken van het aanbod. Deze kinderen leren van jongs af aan omgaan met deze twee talen.

De opvang in de Engelstalige groep wordt verzorgd door een Engelstalige pedagogisch medewerker (native speaker) en een Nederlandstalige medewerker. Alle activiteiten en materialen worden in beide talen aangeboden.

Meer weten? 

Klik hier voor de meest gestelde vragen over de English Day Care.

 Tweetalige opvang bij BimbolaInschrijven via de website

Direct inschrijven?
Klik hieronder voor het gewenste inschrijfformulier

Vakantie opvang

Buitenschoolse opvang

Dagopvang

Tussenschoolse opvang

Direct inschrijven >>